Bedrijven met de ambitie om te groeien

Wij zoeken naar bedrijven voor wie onze investering meer is dan slechts een kapitaalinjectie. Het grote doel is: samen verder komen door kennis en kanalen te verbinden. Uiteindelijk leidt dat tot de duidelijke ambitie om groter te groeien en een toonaangevende speler in ons speelveld te worden.

Contact

Kennis, kapitaal en kanalen

Kansen die benut kunnen worden: meer automatisering, kansen buiten de grenzen grijpen, een hogere productie realiseren en het uitbesteden van de back-office. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden tot efficiënter en bovenal doelgerichter werken. Het gaat er ons namelijk om dat jij als ondernemer in je kracht staat, waardoor je je kunt focussen op jouw visie. De o zo belangrijke ‘moetjes’ daaromheen kunnen wij uit handen nemen.

Contact
Contact

Heb jij een bedrijf met een bewezen track record, maar lukt het je (nog) niet het volledige potentieel te benutten? Dan gaan wij graag in gesprek over een mogelijk partnership. Om vanuit daar door de inzet van kapitaal, kennis en een breder netwerk samen te sturen op een groter rendement van je bedrijf.

Expertise en rendement

Contact

Waar we naar op zoek zijn:

  • Bedrijven met raakvlakken in de logistiek
  • Met de wortels in Nederland
  • MBO en groeifinancieringen tussen de € 500.000 en € 1.500.000
  • Omzet van > € 1.000.000 per jaar

Waar we niet naar zoeken:

  • Logistiek vastgoed
  • Turnarounds
  • Complexe aandeelhoudersstructuren

LogiMorph gaat enkel de samenwerking aan met bedrijven die openstaan voor het verkopen van een meerderheidsbelang in ruil voor een aantrekkelijke investering.

Contact

Als ondernemende investeerder in de logistieke sector gaat LogiMorph langdurige, strategische partnerships aan. Met kapitaal, kennis en kanalen helpen we ambitieuze logistieke organisaties verder te optimaliseren en groeien. Bovenal ondernemen we samen.

LogiMorph

Zeusstraat 3
5048 CA Tilburg
Bedrijventerrein Vossenberg

Jorn Versteijnen
+31(0)6 228 06 726
jorn@logimorph.com

Contact