Een familie van elkaar versterkende partners

LogiMorph werkt bewust samen met slechts een beperkt aantal partner-BV’s. Louter met de logistieke bedrijven (en ondernemers) met wie we een 100% match zijn. Zowel op zakelijk en strategisch gebied als op (bedrijfs)cultureel vlak. Hieronder vind je onze huidige partnerships.

Versteijnen Logistics Group

Een succesvolle bevoorrading is afhankelijk van veilig, betrouwbaar en gestructureerd vrachtvervoer. Versteijnen Logistics Group wordt erkend als een van de bepalende logistieke bedrijven in Nederland. Met een rijke historie, stabiel fundament en vernieuwende kijk op logistiek. Naast vrachtverkeer is de Versteijnen Logistics Group verantwoordelijk voor warehousing en allerlei andere value added services.
(LogiMorph 100% aandeelhouder)

IDS

IDS is een onafhankelijke, neutrale verlener van fourth-party (4PL) logistieke diensten op het gebied van Managed Transportation Service oplossingen, carrier management, Logistics Control Towers en Cross Chain Control Center (4C) diensten. IDS heeft geen eigen wagenpark en ook geen eigen magazijnen. Wat het wél heeft, is een schat aan kennis en ervaring waarmee het transportactiviteiten volledig kan beheren en optimaliseren.
(LogiMorph 100% aandeelhouder)

TLogistics

TLogistics brengt kennis, ervaring en continuïteit in logistiek en opslag. Verzending en bezorging van producten binnen Europa worden efficiënt georganiseerd. Het logistieke proces van ontvangst tot bezorging en retourafhandeling. TLogistics heeft alles in huis om zowel B2C- als B2B-klanten efficiënt en naar tevredenheid te bedienen. Beide markten worden wereldwijd vanuit één voorraadlocatie bediend.
(LogiMorph minderheidsbelang)

Contact

Als ondernemende investeerder in de logistieke sector gaat LogiMorph langdurige, strategische partnerships aan. Met kapitaal, kennis en kanalen helpen we ambitieuze logistieke organisaties verder te optimaliseren en groeien. Bovenal ondernemen we samen.

LogiMorph

Zeusstraat 3
5048 CA Tilburg
Bedrijventerrein Vossenberg

Jorn Versteijnen
+31(0)6 228 06 726
jorn@logimorph.com

Contact