Sociale innovatie door samenwerking

Wij geloven in duurzame relaties, in een écht partnership. Dat is een voorwaarde voor sociale innovatie door samenwerking. Je kunt van elkaar leren en met elkaar innoveren, en daarmee efficiënter en succesvoller ondernemen.

Volop ruimte om te blijven ondernemen

LogiMorph werkt bewust samen met slechts een beperkt aantal partner-BV’s. Louter met de logistieke bedrijven (en ondernemers) met wie we een 100% match zijn. Zowel op zakelijk en strategisch gebied als op (bedrijfs)cultureel vlak. Bij het aangaan van een samenwerking stellen we géén ondoenlijke kortetermijndoelen, maar kiezen we voor een partner voor het leven. De insteek is het opbouwen van een succesrijke langetermijnrelatie waarin volop ruimte is om te ondernemen.

Ambitie voor het leven

We gaan de samenwerking aan met de intentie om jouw bedrijf substantieel krachtiger, slimmer en groter te maken. Deze ambitie zetten we kracht bij door al onze waardevolle resources aan te reiken, onze expertise proactief aan te bieden en ons eigen kapitaal te investeren.

Wat levert dat op?

We zetten je in je kracht

Geen tijdrovende vraagstukken of werkzaamheden die je afleiden van je core business en het realiseren van je visie. Als hands-on partner zorgen wij ervoor dat je efficiënter kunt werken en meer tijd en focus hebt om beter voor te sorteren op de toekomst.

We geven je deskundig advies en inzicht

Door onze zeer ruime en brede ervaring in de logistieke sector, kunnen we fungeren als een strategische, tactische én operationele partner die jouw onderneming naar een (nog) hoger niveau kan helpen tillen. Dat doen we door te leren van het verleden en onze hands-on kennis uit de frontlinie in de praktijk toe te passen.

We ondernemen gezond

LogiMorph investeert met eigen geld en met een duurzaam belang. Voor de lange termijn, voor een definitieve samenwerking. Dat noemen wij gezond ondernemen, met een goede solvabiliteit en een ruim werkkapitaal.

Contact

Als ondernemende investeerder in de logistieke sector gaat LogiMorph langdurige, strategische partnerships aan. Met kapitaal, kennis en kanalen helpen we ambitieuze logistieke organisaties verder te optimaliseren en groeien. Bovenal ondernemen we samen.

LogiMorph

Zeusstraat 3
5048 CA Tilburg
Bedrijventerrein Vossenberg

Jorn Versteijnen
+31(0)6 228 06 726
jorn@logimorph.com

Contact