Bij ons draait alles om samen

‘Logi’ staat voor logistiek. ‘Morph’ voor metamorfose. LogiMorph is dan ook geboren uit liefde voor de logistiek en de positieve veranderingen die in deze sector te bewerkstelligen zijn. De kansen die die veranderingen bieden, willen we samen met jou grijpen.

Wij geloven in de kracht van samen. Samen de schouders eronder. Als we na een goede en gedegen kennismaking tot de conclusie komen dat we een match zijn, kunnen wij fungeren als jouw kapitaalkrachtige klankbord. Samen sparren we over strategie en uitvoering. En op het gebied van back-office bieden we assistentie, zodat er voor jou meer tijd en ruimte is om bezig te zijn met je klanten.

De kracht van samen

Vernieuwde professionaliteit, vertrouwde authenticiteit

LogiMorph doet niets meer dan professionaliteit injecteren, zonder dat jij aan authenticiteit hoeft in te boeten. We adviseren enkel in het belang van jou. We zitten er namelijk samen in en streven naar hetzelfde doel, dat als een stip op de horizon straalt.

Duurzame samenwerking

Wij zijn geen private equity investeerder, op zoek naar enorme rendementen. Wij investeren vanuit liefde voor de logistiek. Natuurlijk evengoed met een focus op winst, maar dan wel op de langere termijn. Samen zullen we streven naar een gezonde groei en om dat te bereiken benutten we elkaars krachten optimaal.

Hoe samen eruitziet

Hoe wij het graag zien: een goedlopend bedrijf met de juiste instelling en opstelling op operationeel- en managementniveau. Met LogiMorph in de achterhoede als klankbord. Wat gaat er goed? Wat kan beter? En belangrijker: wat gaan we doen om dat te optimaliseren?

De beste versie van jezelf

We willen een positieve verandering bewerkstelligen: van opgaan in de markt naar het verschil maken in diezelfde markt. Een metamorfose die je van buiten wellicht niet direct opmerkt, het is namelijk niet de bedoeling om een andere naam of label op je bedrijf te plakken. Jouw track record vertelt ons namelijk dat je op de goede weg bent. Op dat vlak bijsturen zullen we dan ook nooit doen. Jouw klanten blijven jou en je bedrijf kennen zoals ze dat gewend zijn.

Knopen doorhakken

Samen bekijken we wat er nodig is om de volgende stap te zetten. Hoe ga je verder, maar vooral: hoe kom je verder? Daar zullen ongetwijfeld liquide middelen voor nodig zijn, maar vaak zijn er ook strategische knopen door te hakken om de volgende fase van jouw onderneming uitermate bestendig in te gaan.

Jorn Versteijnen:

“Wij investeren ons eigen geld in logistieke bedrijven. Daarom hoeven we niet te kiezen voor snelle winst, maar kunnen we samen bouwen aan een duurzaam succesvolle onderneming. Dat doen we door als partner mee te denken op operationeel én strategisch niveau. Onze logistieke kennis en netwerk zetten we in om samen te kunnen groeien.”

Contact

Als ondernemende investeerder in de logistieke sector gaat LogiMorph langdurige, strategische partnerships aan. Met kapitaal, kennis en kanalen helpen we ambitieuze logistieke organisaties verder te optimaliseren en groeien. Bovenal ondernemen we samen.

LogiMorph

Zeusstraat 3
5048 CA Tilburg
Bedrijventerrein Vossenberg

Jorn Versteijnen
+31(0)6 228 06 726
jorn@logimorph.com

Contact